ZEPPELIN

ZEPPELIN

Разгледайте нашата богата колекция от часовници ZEPPELIN. Всички те са изработени под строг контрол, който да гарантира качеството както на външният вид на часовника, така и на механизма който го задвижва. За Ваше улеснение сме разделили в 2 категории - мъжки и дамски. 

Покажи:
Ред:
За почитателите на най-добрите часовници представяме този продукт от серията Flatline на Zeppelin. Механичен и самонавиващ се, той може да бъде носен на всякакви поводи, без значение, дали става дума за официални срещи или събиране с приятели. Кафяв циферблат с 12 зелени точици, кристали, неръждае..
782,00 лв. Без данък: 782,00 лв.
Марката Zeppelin има дългогодишна история в изработването на забелжителни аксесоари. Този часовник съчетава в едно швейцарска технология, неръждаема стомана и корона с камък Swarovski. Водоустойчив е и можете да го потопите до 50 м. под морското равнище.Zeppelin 7333-2 - features series Vikto..
390,00 лв. Без данък: 390,00 лв.
Представяме и нашия дамски часовник от класическата колекция на Zeppelin със сребърен циферблат и изработен корпус от санитарна неръждаема стомана. Продукция на Swarovski със съответните красиви инкрустации, които ще погалят сетивата ви. Диаметър: 35 мм, височина 6 мм и водоустойчивост до 5 атм. ..
390,00 лв. Без данък: 390,00 лв.
Много съм доволен от обслужването на Kirkorian Diamonds! Бързи и коректни!
- Никола Върбанов
Вие изработихте мечтаният годежен пръстен, благодаря!
- Светослав Христов
Жена ми се влюби в брачните халки от Kirkorian Diamonds.
- Свилен Димитров
Обожавам перли. Те са едно истинско съкровище.
- Христина Илиева
Стилният и качествен часовник е задължителен аксесоар на всеки мъж.
- Камен Тодоров