Гривни

Гривни

Изберете красива перлена гривна със сребро и сладководни перли. Комбинирайте с някой от нашите продукти и със сигурност, ще се радвате на блестяща визия, към каквото вероятно се стремите. 

Покажи:
Ред:
Не се колебайте да изберете тази нежна, фина и деликатна гривна от сребро. Тя символизира любовта и привързаността. Освен това можете да я поднесете на любимия човек и без повод. Перлите допринасят за романтичната й визия.Riferimento: BS163 Bracciale Argento 925°/°° +Rh C.Z. Perle P..
156,00 лв. Без данък: 156,00 лв.
Ако търсите подарък за човек, който обича да носи сребро, тази гривна е отлично попадение. Съчетава в себе си символите на любовта, властта и мъдростта. Освен това създава впечатление за деликатност и нежност. Riferimento: BS162 Bracciale Argento 925°/°° +Rh C.Z. Perle Piena Pe..
152,00 лв. Без данък: 152,00 лв.
Всяка жена иска да има в колекцията си от бижута такъв тип нежни гривни, които не се натрапват и могат да бъдат съчетани с различен тип облекло. Заложете на тази стилна гривна от сребро и перли. Тя определено ще озари лицето на любимата жена.Riferimento: BS161 Bracciale Argento 925°..
135,00 лв. Без данък: 135,00 лв.
Много съм доволен от обслужването на Kirkorian Diamonds! Бързи и коректни!
- Никола Върбанов
Вие изработихте мечтаният годежен пръстен, благодаря!
- Светослав Христов
Жена ми се влюби в брачните халки от Kirkorian Diamonds.
- Свилен Димитров
Обожавам перли. Те са едно истинско съкровище.
- Христина Илиева
Стилният и качествен часовник е задължителен аксесоар на всеки мъж.
- Камен Тодоров